,

Bio B 150g, Eclipse Biofarmab

13,40 

Sisältää B1-, B2-, B6-, B7- ja B12-vitamiinit ja Bio B:hen on lisätty inuliinia imeytyvyyden tehostamiseksi. Käytetään, kun päivittäinen ruokinta ei riitä kattamaan eläimen B-vitamiinin tarvetta.

Tuotetunnus (SKU): 7330824052194 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

 

  • Mm. turkinvaihdon yhteydessä ja tehostamaan turkin hyvinvointia sekä kiiltoa.
  • Täydentämään koiran / kissan ruokintaa, varsinkin ruokinnan muutosten yhteydessä.
  • Pieni annostus, helppo annostella ja maistuu erittäin hyvälle.

Ei sisällä lisättyä sokeria.

Sisältää B1-, B2-, B6-, B7- ja B12-vitamiinit ja Bio B:hen on lisätty inuliinia imeytyvyyden tehostamiseksi. Käytetään, kun päivittäinen ruokinta ei riitä kattamaan eläimen B-vitamiinin tarvetta. Voidaan antaa mm. kovan rasituksen, karvanvaihdon, ympäristö- tai ruokinta muutosten yhteydessä sekä tehostamaan turkin kiiltoa. Bio B on hyvän makuinen jauhe, josta sekä koirat että kissat pitävät. Ei lisättyä sokeria!

Annostus: 1 annosmitta / 10 painokiloa kohden. 1 annosmitta = 0,5 g (1 ml). Riittoisa! Antaa noin 300 annosta 1 mitalla/pv.
Ainesosat: Piidioksidi, hiiva (saccharomyces cerevisiae), kalkki, inuliini, aromi. B-vitamiinit; B1, B2, B6, B7 ja B12.
Koostumus: jauhe

Paino 170 g (gramma)

Valmistaja

Eclipse Biofarmab

Eclipse Bioformabilla on erittäin laaja valikoima laadukkaita rehulisä- ja eläintenhoitotuotteita. Yritys valmistaa ja jakelee hevos- ja lemmikkituotteita, jotka on valmistettu tiukkojen vaatimusten mukaisesti yhteistyössä ulkopuolisten asiantuntijoiden kanssa. Henkilöstön pitkä kokemus alalta ja hevosten tuntemus tuovat asiakkaille selvää hyötyä
Shopping Cart
Scroll to Top