,

Better Blood 400g, Eclipse Biofarmab

29,90 

Parempi veri vaativiin suorituksiin. Sisältää B12 -vitamiinia ja foolihappoa,, prebiootit takaavat tehokkaan raudan imeytyvyyden Kovassa harjoituksessa oleville hevosille!!

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetunnus (SKU): 7330824009167 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Parempi veri vaativiin suorituksiin.

 • B12 -vitamiini ja foolihappo
 • Prebiootit takaavat tehokkaan raudan imeytyvyyden
 • Kovassa harjoituksessa oleville hevosille

  Yksi tärkeimmistä edellytyksistä hevosen optimaaliseen kilpailusuoritukseen on vahva veri.

 • Punasolujen pääasiallisena tehtävänä on hapen kuljetus keuhkoista elimistön kudoksiin.
 • Hapen kuljetuksen tärkein välittäjä on punasolujen sisältämä hemoglobiini.
 • Hemoglobiinipitoisuutta hevosen veressä voi nostaa joko lisäämällä ylimääräistä rautaa tai lisäämällä ravinteita, jotka vaikuttavat raudan imeytymiseen päivittäisestä ravinnosta.
 • Kovassa valmennuksessa oleville hevosille jälkimmäinen vaihtoehto sopii paremmin.

  Better Blood ravinnelisä sisältää inuliinia, foolihappoa ja vitamiiniseoksen. Foolihappo ja B12-vitamiini ovat vesiliukoisia vitamiineja. Jo 1940- luvulla todettiin foolihapon merkitys verisolujen muodostumiselle. Foolihappo (B9-vitamiini) tarvitaan muun proteiinituotantoon, solujen aineenvaihduntaa varten ja DNA: n valmistukseen.

  B12-vitamiinia tarvitaan muun muassa muodostamaan proteiinia, se on tärkeää sydämen ja hermoston toiminnalle sekä eri välittäjäaineiden tuotantoon että DNA: n valmistukseen. B12-vitamiini ja foolihappo vitamiinien vuorovaikutus on erittäin tärkeää punasolujen muodostumiselle.

  Inuliini on aineenvaihduntaan liittyvä prebiootti, ravintokuitu, joka ei hajoa mahalaukussa tai suolistossa. Se ei imeydy vaan toimii suolistossa siellä normaalistikin elävien probioottien (esim. maitohappobakteerit) energialähteenä. Terve suoliston bakteerikanta on edellytys tehokkaalle raudan imeytymiselle.

  Koostumus: Inuliini 79.9%
  Lisäaineet per kg/13 g: Foolihappo 600 mg/7.8 mg, B12-vitamiini 2 g/26 mg
  Ravintoaineet: Raakavalkuainen 0.7%, raakarasva 0.2%, tuhka 8.8%, raakakuitu 0% ja natrium 0%.
  Annostus: Annosmitta (13 g) sekoitetaan väkirehuun

Paino 500 g (gramma)

Valmistaja

Eclipse Biofarmab

Eclipse Bioformabilla on erittäin laaja valikoima laadukkaita rehulisä- ja eläintenhoitotuotteita. Yritys valmistaa ja jakelee hevos- ja lemmikkituotteita, jotka on valmistettu tiukkojen vaatimusten mukaisesti yhteistyössä ulkopuolisten asiantuntijoiden kanssa. Henkilöstön pitkä kokemus alalta ja hevosten tuntemus tuovat asiakkaille selvää hyötyä
Shopping Cart
Scroll to Top