B12-tipat 500 µg 10 ml, Nogel

17,90 

Nôgelin B12-tipat sisältävät turvallista metyylikobalamiinia MecobalActive® muodossa, joka on ympäristöystävällisesti valmistettu puhtaimpia B12-vitamiinin muotoja. B12-vitamiinin annoksesta imeytyy aktiivisesti 2 µg ja lisäksi passiivisesti 1%.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9297516 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
Valmistaja:Nogel

Nôgelin B12-tipat sisältävät turvallista metyylikobalamiinia MecobalActive® muodossa, joka on ympäristöystävällisesti valmistettu puhtaimpia B12-vitamiinin muotoja. B12-vitamiinin annoksesta imeytyy aktiivisesti 2 µg ja lisäksi passiivisesti 1%. Jokaisen tuotteen ostosta lahjoitamme Kummit ry:lle 5 senttiä.

  • B12-tipat koko perheelle.

Annostelu: Vuorokausiannos (1 tippa) tai lääkärin ohjeen mukaisesti sisältää 500 µg B12-vitamiinia**20 000% vuorokautisen saannin vertailuarvosta aikuisille

Ainesosat: Puhdistettu vesi, B12-vitamiini (metyylikobalamiini), sitruunamehu* (<1%) 

*Viljelty ilman keinotekoisia kasvinsuojeluaineita ja lannoitteita

  • Pullo ja pipetti: lasi. Korkki: muovi.

HOX !!  Ravistettava. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Raskaus ja Imetys:

Tuote on turvallinen raskauden ja imetyksen aikana.

Säilytä: Kuivassa, huoneenlämmössä.

Väri : Pinkki.

Muut tiedot:

Kehitetty, valmistettu ja testattu Virossa. Tuote on tarkoitettu suun kautta annosteluun suolen kautta imeytymiseksi tai kielen alla annosteluun limakalvojen kautta imeytymiseksi (jos suolen kautta imeytyminen on häiriintynyt tai vähentynyt).

Valmistaja

Nogel

Paino 50 g
Shopping Cart
Vieritä ylös