B12-tipat 500 µg 10 ml, Nogel

18,50 

Nôgelin B12-tipat sisältävät turvallista metyylikobalamiinia MecobalActive® muodossa, joka on ympäristöystävällisesti valmistettu puhtaimpia B12-vitamiinin muotoja. B12-vitamiinin annoksesta imeytyy aktiivisesti 2 µg ja lisäksi passiivisesti 1%.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9297516 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
Valmistaja:Nogel

Nôgelin B12-tipat sisältävät turvallista metyylikobalamiinia MecobalActive® muodossa, joka on ympäristöystävällisesti valmistettu puhtaimpia B12-vitamiinin muotoja. B12-vitamiinin annoksesta imeytyy aktiivisesti 2 µg ja lisäksi passiivisesti 1%. Nôgel lahjoittaa jokaisesta ostetusta pullosta 5 senttiä Kummit ry:lle 🙂

  • B12-tipat koko perheelle.

Annostelu: Vuorokausiannos (1 tippa) tai lääkärin ohjeen mukaisesti sisältää 500 µg B12-vitamiinia**20 000% vuorokautisen saannin vertailuarvosta aikuisille

Ainesosat: Puhdistettu vesi, B12-vitamiini (metyylikobalamiini), sitruunamehu* (<1%) 

*Viljelty ilman keinotekoisia kasvinsuojeluaineita ja lannoitteita

  • Pullo ja pipetti: lasi. Korkki: muovi.

HOX !!  Ravistettava. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Raskaus ja Imetys:

Tuote on turvallinen raskauden ja imetyksen aikana.

Säilytä: Kuivassa, huoneenlämmössä.

Väri : Pinkki.

Muut tiedot:

Kehitetty, valmistettu ja testattu Virossa. Tuote on tarkoitettu suun kautta annosteluun suolen kautta imeytymiseksi tai kielen alla annosteluun limakalvojen kautta imeytymiseksi (jos suolen kautta imeytyminen on häiriintynyt tai vähentynyt).

Paino 50 g (gramma)

Valmistaja

Nogel

Shopping Cart
Scroll to Top