,

Antibakteerinen jauhe iholle 30g, Propolia

22,90 

Ärtyneen ja vaurioituneen ihon korjaamiseen (hiertymät, haavat, ihottumat (atooppinen iho, psoriasis, seborrooinen ekseema), ihotulehdukset, epäpuhtaudet, punoittava-, ärtynyt- ja herkistynyt iho: ripota ärtyneelle kohdalle, levitä ja anna propoliksen rauhoittaa ja antaa ihon korjata itse itseään

Saatavuus: Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): 3760001820133 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,
Valmistaja:Propolia

Intense Propolis-linja- niin yksinkertainen, mutta silti monimutkainen ja tehokas

  • Siitä huolimatta, että jauhe vaikuttaa yksinkertaiselta, se on silti yksi Propolia-tuoteperheen edistyksellisimmistä tuotteista.
  • Teho piilee Propolian® käyttämässä ainutlaatuisessa käsittelymenetelmässä, jonka ansiosta jauheesta saadaan erittäin hienojakoista.
  • Tässä muodossaan antiseptinen ja antibakteerinen propolisjauhe on aivan omaa luokkaansa ja hyvin monikäyttöistä.
  • Sen toimivuus on testattu ihotautilääkäreiden ja lastenlääkäreiden valvonnassa.

Ärtyneen ja vaurioituneen ihon korjaamiseen (hiertymät, haavat, ihottumat (atooppinen iho, psoriasis, seborrooinen ekseema), ihotulehdukset, epäpuhtaudet, punoittava-, ärtynyt- ja herkistynyt iho: ripota ärtyneelle kohdalle, levitä ja anna propoliksen rauhoittaa ja antaa ihon korjata itse itseään. Voit lisätä tehoa Active Balmilla.

Ärtyneeseen päänahkaan: ripottele jauhetta ärtyneelle hiuspohjalle ja hiero se ihoon.

Urheilijat: harrastatko lajia, jossa saat hiertymiä? Jalkineista tai välineistä? Kokeile propolis-jauhetta iholle ja jalkineisiin.

Vaippaihottumaan: jauhetta testasi Ranskassa ryhmä äitejä, joiden vauvat kärsivät vaippaihottumasta. Lastenlääkäreiden valvonnassa suoritetun testin jälkeen koko ryhmä oli samaa mieltä tuotteesta: jauhe oli tehnyt ihmeitä vauvojen iholle! 100 % osallistujista oli tyytyväisiä tulokseen.

Hienhajun poistaminen kengistä: ripottele pohjallisiin ja anna vaikuttaa. Ennaltaehkäisee ja poistaa hienhajun kengistä.

Hikoilevat jalat: hiero jauhetta jalkapohjiin ennen sukkien laittamista jalkaan.

100% luonnollinen, dermatologien/ihotautilääkäreiden sekä lastenlääkäreiden testaama

Iholle: Ripota jauhetta runsaasti ärtyneelle/hoidettavalle ihoalueelle ja hiero se hellästi ihoon ja anna vaikuttaa. Suositellaan myös herkille alueille, joissa iho joutuu kovalle rasitukselle ja hankaukselle.

Kokeile ihottumille, myös vauvan vaippaihottumaan: ripota puhtaalle kuivalle iholle, hiero ja anna vaikuttaa. Halutessasi ennaltaehkäistä vaippaihottumaa, ripota jauhetta kuivalle pepulle. Voit käyttää tuotetta myös ennaltaehkäisemään!

Kengät, jalat, hikoilu/hienhaju: hiero jauhetta puhtaalle jalalle ja ripottele sitä kenkiin estämään epämiellyttävää hajua.

Ärtyneet, kutisevat kainalot: rauhoita deodorantista/karvanpoistosta ärtyneet kainalot.

 

INC: Talc, Propolis Cera, Alcohol, Aqua (water), Rosmarinus officinalis (Rosemary) leaf oil, Benzyl alcohol, Benzyl benzoate, Benzyl cinnamate, Benzyl salicylate, Cinnamyl alcohol.

 

Tämä tuote ei ole lääke. Mikäli ärsytystä esiintyy, konsultoi lääkäriäsi/lastenlääkäriä. Vältä aineen joutumista vauvan nenään tai suuhun. Vain ulkoiseen käyttöön.

Paino 50 g (gramma)

Valmistaja

Propolia

40 vuoden kokemus mehiläistuotteiden valmistuksesta. Marc-Alain Bernard, Apimab Laboratoiresin perustaja ja Propolia® -brändin luoja, on alusta alkaen vaikuttanut teoillaan mehiläisten elinolosuhteiden parantamiseen.  Sanotaan, että hänen intohimonsa on siirtynyt tuotteiden DNA:han ja tuloksena on rakkaudella, tinkimättömällä raaka-aineiden valinnalla sekä rautaisella ammattitaidolla valmistettuja huippulaatuisia mehiläistuotteita. He ovat erikoistuneet vuodesta 1979 lähtien vain ja ainoastaan mehiläistuotteiden valmistamiseen ja kehittämiseen ollen tänä päivänä yksi maailman johtavista alan ammattilaisista. Tuotteiden huippulaatua kuvaa niissä käytetty korkea puhtaan tiivistetyn propoliksen määrä sekä vuosikymmenien aikana saavutettu rautainen ammattitaito. Yrityksen tuotteissa korostetaan raaka-aineiden luomupitoisuutta ja yksittäisten raaka-aineiden hankkimista sertifioiduilta toimittajilta. Raaka-aineiden huippulaatu sekä kestävän kehityksen periaatteiden noudattaminen jokaisessa vaiheessa, on luonnollinen osa toimintaa.  Laadukkaat raaka-aineet ja omassa laboratoriossa valmistettavat farmaseuttiset koostumukset ovat yrityksen tuotteiden tehon perustoja.

Luonnon innoittamana

Mehiläiset tarvitsevat puhtaan ja pilaantumattoman luonnon voidakseen antaa meille antimensa parhaimmillaan. Ja ne antimet ovat meidän tuotteillemme elintärkeitä. Varmistaaksemme, että tuotteemme ovat mahdollisimman luonnollisia, hankimme raaka-aineet luomuviljelijöiltä, jotka kunnioittavat luontoa ja kantavat siitä huolta. Tuotteet ovat luomusertifioituja, jotta sinäkin asiakkaanamme voit täysin luottaa niihin.
Shopping Cart
Scroll to Top